UA-119504795-1

keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Sairastelua, sisäpuuhia ja ihan liikaa virtaa


Tähystäjäprinsessa on ollut sairaslomalla alkuviikon. Huominen vierähtää vielä toipilaspäivänä, mikä ei lupaile helppoa päivää Isityypille.

Oleminen neljän seinän vankina on kerännyt tyttöön melkoisen määrän virtaa. Isityypin silmin aivan liikaa virtaa.

Neiti on silminnähden hivenen puolikuntoinen ja silti pienestä kehosta näkee, miten se huutaa liikettä. Selvästi tylsistymisestä kärsivä mieli keksii koko ajan puuhaa.

Noista puuhista yhä harvempi on sallituissa rajoissa. Purkamatonta energiaa pursuava keho ja vilkas mieli ovat melko katastrofaalinen yhdistelmä.

Pienen potilaan hoitaminen yhdistettynä noiden katastrofien torjumiseen käy täydestä työstä. Onneksi neiti sentään nukkuu, nukkuu paljon.

Ruhtinaalliset yöunet ja tavallista pidemmät päikkärit tuovat pientä luksusta hoitajan arkeen


Viime yönä neiti nukkua posotteli kahdentoista tunnin unet. Hyvissä ajoin ennen puoltapäivää alkoivat kolmatta tuntia kestäneet päiväunet.

Nämä unet paitsi tuovat lepoa isille, myös kielivät neidin vajaakuntoisuudesta. Varma merkki tästä on myös neidin herääminen ikuisena ja huonotuulisena.

Normaalia heikommasta vireestä kertoo myös se, että tyttö itse tulee sanomaan haluavansa nukkumaan. Moinen on täysin poikkeuksellista käytöstä.

Ruokakaan ei oikein maistu. Tämäkin on varma merkki siitä, että pienen neidin toipuminen on vielä kesken.

Kaikki mahdolliset puuhat sisällä on käyty läpi


Olemme piirtäneet ja maalanneet, lukeneet ja laulaneet. Palapelejä on rakennettu, samoin legoja. Silti virtaa on ihan liikaa. Olo neljän seinän sisällä ahdistaa ja kansikuvan reippaita ulkotouhuja kaivataan.

Toisaalta, sairaana neiti uuvahtaa nopeasti ja kiukku tulee paljon tavallista herkemmin. Syliä kaivataan tavallistakin enemmän ja pienen mielen päälle nousee kaikenlaisia huolia.

Määräänsä enempää ei rauhallista puuhaa löydy. Tytön mieli vetää kohti riehuleikkejä, mutta niille ei vielä voi antaa tilaa. Eikä pieni, toipuva keho niitä jaksaisi

Tänään kuitenkin myös iloinen nauru on jo raikunut ja neidin lumoavaa hymyä on esitelty reippaasti. Huomenna uskon vällyistä kömpivän jo hyväntuulisen pienen neidin.

Kun vielä huomisen otamme rauhassa on Tähystäjäprinsessa varmasti jo täydessä iskussa. Sitten meitä odottaakin yhteinen viikonloppu täynnä seikkailuita.

Onko teidän perheessä pysytty terveinä alkuvuosi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti