UA-119504795-1

lauantai 9. helmikuuta 2019

MMAB ja muuta laiantaipäivän huumaaLauantai-aamu valkeni harmaana ja synkkänä. Me kuitenkin suuntasimme kulkumme ulos ja kohti seikkailuja. Jäätä ja sohjoa uhmaten lähdimme nauttimaan lauantaista.

Kuten aina lauantaisin oli ohjelmassa Merry Middle Aged Boxers - ryhmän treenit. Tuttuun tyyliinsä Tähystäjäprinsessa osallistui innokkaasti ja hyväntuulisesti.

Treenit sujuivatkin mukavasti, hiki tuli ja juttua riitti. Ainoa, joka ei ollut väsynyt jumpan jälkeen oli Tähystäjäprinsessa.

Lounastauon jälkeen oli hetki aikaa leikkeihin, kunnes tositoimet taas kutsuivat. Isityyppi ryhtyi valmennushommiin neidin tomerasti avustamana. Kukaan ei jäänyt osattomaksi tyttäreni vilpittömästä riemusta, hymyt olivat herkässä myös treenareilla.

Touhukas aamupäivä salilla oli saatu päätökseen ja oli kotimatkan aika


Kuljetuksesta vastasi punainen paholainen yhteistyössä kehäradan kanssa. Uusi kärry ei pettänyt lupauksia näissäkään haasteellisissa keleissä ja Tähystäjäprinsessa nukkui makoisat päiväunet kärryssään kotimatkalla.

Punainen paholainen hoiti kuljetuksen moitteetta ja tarjosi neidille mainiot unet

Isityyppi innostui spontaaniin hölkkälenkkiin neidin tuhistessa uniaan ja tytön heräiltyä kävimme vielä nauttimassa ansaitut jäätelöt.

Pienellä vaivannäöllä saatiin aikaan mahtavia elämyksiä yhdessä. Isityyppi sai kaupan päälle kunnon treenipäivän. Tässä valossa on siis turha väittää, että lapsen kanssa ei muka pysty harrastamaan. Kaikki on lopulta kiinni aikuisen omasta asenteesta.

Hymyssä suin matkasimme kotiin, olihan takana aivan huikea aamupäivä. Kotona oli aika käydä suihkussa ja ryhtyä seuraavaan hommaan.

Suuri leipomisiperaatio odotti meitä


Pullapoikia ja tyttöjä, korvapuusteja ja pitkoa syntyi hurjaa kyytiä. Isityyppiä hirvitti paitsi vauhti, myös sen aiheuttama jauhon leviäminen jokaiseen mahdolliseen paikkaan.

Tähystäjäprinsessa nautti leipomisesta, joten isityyppi vaiensi huolen sotkusta ja vetäytyi taustalle ihailemaan touhua. Varmuutta siitä, mitä neiti leipoi ei ole, mutta vauhdikasta se puuha oli.

Pikku leipuri vauhdissa
Vauhti jatkui vielä spontaanin iltajumpan tiimellyksessä. Isin jumppalelut pääsivät tositoimiin pitkäksi toviksi. En voi kuin ihailla tuon neidin energisyyttä ja jaksamista.

Iltapalan kruunasivat tuoreet pullat, jotka maistuivat hyvällä halulla, molemmille. Iltapesujen jälkeen unta ei juuri tarvinnut houkutella, kun neiti nukahti kesken ensimmäisen iltasadun lauseen.

Isityyppi toivottelee nyt osaltaan kaikille lukijoille hyvää yötä. Huomenna taas palataan uuden postauksen merkeissä.

Mikä olisi juuri sinulle mieluisa aihe?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti