UA-119504795-1

torstai 21. helmikuuta 2019

Viisi random faktaa isityypistäAiemmin mainitsinkin etten mielelläni kirjoita itsestäni. Hauska blogihaaste sai minut kuitenkin nostamaan itseni pääosaan. Tällainen itsestä kirjoittaminen on minulle vaikeaa, mutta koitetaan.

Bloggaajakollega Helka Belt toteutti saman idean omassa etä-äiti blogissaan ja häikäilemättä nappasin idean itselleni.

Oma blogihaasteeni lähestyy loppuaan ja pikkuhiljaa tämä alkaa käydä työstä. Ideoita ja aiheita joutuu jo tosissaan etsimään.

Mutta sitten asiaan. Viisi random faktaa minusta, olkaa hyvä.

Minusta tuli isä 38 vuotiaana

Varsinaista merkitystä tuolla ei ole, en juuri kärsi ikäkriisistä. Viime kesänä juhlin tyttäreni seurassa nelikymppisiä kuusijärven maisemissa. Alle kuukausi tästä, Tähystäjäprinsessa täytti 2 vuotta.

Pidän monella tapaa hyvänä, että tulin faijaksi vasta kun nuoruuden hölmöilyt on hölmöilty. Nyt voin olla kypsä ja aikuinen isimies.

Toisaalta, tyttäreni täyttäessä kaksikymmentä on hänen isänsä lähes kuusikymppinen ukko. Voi tyttöparkaa.

Olen parantumaton aamuvirkku

Minä rakastan varhaisaamun hiljaisia hetkiä. Nyrkkeilyvuosilta piintyneen tavan mukaan tykkään suunnata kulkuni tuolloin lenkkipolulle tai aamutreeniin.

Tähystäjäprinsessa näyttää perineen tämän tavan isältään. Useimmiten neiti herää kuuden aikoihin valmiina ihmettelemään uutta päivää seikkailuineen.

Kyläilijöinä me olemme niitä, jotka ovat ehtineet puuhata yhtä ja toista isäntäväen vasta heräillessä.

Kahvi on minun elämän eliksiirini

Kyllä, juon paljon kahvia, todella paljon. Tarkkoja kuppimääriä en tiedä, mutta paljon. Arjessa puhutaan helposti yli kymmenestä kupista.

Viihdyn hyvin kahviloissa, ne ovat mielestäni sympaattisia paikkoja. Erikoiskahveja en tosin liiemmälti arvosta. Nimittäin…

Kotona juon lähes aina pikakahvia

Tämä tapa on syntynyt ensisijaisesti helppouden ja käytännöllisyyden takia, mutta arvostan myös pikakahvin makua.

Minun mielestäni pikakahvi on hyvää. Paljon parempaa kuin perinteinen suodatinkahvi ja erikoiskahvikin saa pistää parastaan voittaakseen tuon merimiesten, linnakundien ja minun arvostaman kahvilaadun.

Olen 176,5 cm pitkä

Tällä ei ole mitään merkitystä mihinkään ja juuri siksi tämä fakta sopii tälle listalle. Hauska kommellus pituuteeni liittyy.

Olin vuosia siinä uskossa, että olen 175 senttinen. Eräällä neuvolakäynnillä aikamme kuluksi Tähystäjäprinsessan kanssa leikimme neuvolan välineillä. Myös mitta pääsi testattavien välineiden joukkoon.

Niinpä, neuvolantädin vahvistamalla tuloksella olen 176,5 senttiä pitkä. Kaikkea sitä oppii, kun vanhaksi elää. Tai menee tyttärensä kanssa neuvolaan.

Siinä ne olivat, viisi random faktaa minusta. Katsotaan, mitä keksin huomiseen postaukseen.


5 kommenttia:

 1. Hauska postaus idea! Aika jännä juttu, että sinä olet "iän myötä kasvanut pituutta" kun useimmat meistä kutistuvat :D vitsi vitsi!
  Itse olen ihan pakon edessä joutunut juomaan mökillä pikakahvia ja meistä ei ystäviä tullut. Jännää miten Tähystäjäprinsessa on olette tavoiltanne noin samanlaisia :)

  VastaaPoista
 2. Mäki juon kotona usein pikakahvia, koska en jaksa itselleni keittimellä kahvia alkaa keittämään ja toisaalta aina välillä kaipaan juurikin pikakahvia :D

  VastaaPoista
 3. Tähän haasteeseen olenkin törmännyt somessa muutamaan kertaan, hauska idea kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Nämä haasteet ovat aina kivoja ja kuten tuossa alussa mainitsit, näitä tarvitaan silloin tällöin blogi-inspiraationa!

  VastaaPoista