UA-119504795-1

lauantai 2. helmikuuta 2019

Kuljetuskalusto päivittyy, punainen paholainen

Kaupallinen yhteistyö Lastentarvikkeen kanssa

Viime maanantaina oli hurja lumipyry, liikkuminen yhtä tuskaa millä vaan välineellä. Me Tähystäjäprinsessan kanssa nautimme tuosta myräkästä ja taitoimme matkaa hyvillä mielin. Syykin tähän oli selvä.

Kuljetuskalustomme päivittyi uudella kärryllä, joka ristittiin välittömästi punaiseksi pakolaiseksi. Nordic Cab Explorer päätyi osaksi arkeamme ja tämän, vielä vähäsen kokemuksen perusteella olemme erittäin tyytyväisiä.

Kärry itsessään on yksinkertaisuudessaan nerokas. Kärryn ytimen muodostaa kova, muovinen kaukalo, johon kaikki muut osat kiinnittyvät. Kärry on mitoitettu kahdelle lapselle, joten tilaa riittää.

Kun kyydissä on vain yksi lapsi, sijoitetaan turvavyöt keskelle. Näin tähystäjäprinsessalla onkin yllin kyllin tilaa ympärillään. Neiti onkin silminnähden nauttinut uudesta kulkupelistään. Jopa viime maanantain lumimyräkässä kulkua säesti iloinen höpöttely koko matkan ajan.

Punaisella Paholaisella teemme vielä lukemattomia reissuja yhdessä

Meidän käyttöömme hienoin ominaisuus liittyy kärryn penkkeihin. Niitä saa säädettyä  portaattomasti ja tarvittaessa selkänoja kaatuu kokonaan. Näin tytölle löytyy aina mukava asento ja mikä parasta, unen tullessa, voi neiti nukkua kärryssään varsin mukavasti.

Tämä helpottaa merkittävästi uusien reissujen suunnittelua ja ihan perusarkea myös. Ovathan kärry ja pyörä taloutemme tärkeimmät kulkupelit. Enää ei Tähystäjäprinsessan tarvitse nukahdettuaan kyhjöttää epämääräisesti, vaan tyttö pääsee reippaasti vaateriin nukkumaan.


Kun aikataulut eivät ole sidoksissa päiväuniin, on reissujen suunnittelu paljon helpompaa. Onpa neiti pari kertaa nauttinut iltapalan ja aloittanut yöunensa uudessa kulkupelissään. Kotona Isityyppi on sitten nostanut neidin omaan sänkyynsä unia jatkamaan.

Vakiona mukana tulevan pienen etuoyöränsä ansiosta kärry myös muuttuu tavallisiksi rattaiksi. Aivan pieniin kauppoihin en tällä vankkurilla lähtisi, mutta arkikäytössä kärry toimii tässäkin hommassa mainiosti.

Uusia reissuja onkin suunnitteilla jo useampi

Retkeily ja pyörällä liikkuminen on meidän näköistä puuhaa. Niinpä uusia suunnitelmia onkin punottu ja jatkossakin saatte meidän reissuista lukea täältä blogista.

Pyöräkärryä voin lämpimästi suositella kaikille. Suurin etu on kärryn mukanaan tuoma vapaus. Tien päälle voi lähteä koska vaan ja kärryssä lapsi kulkee helposti ja sujuvasti mukana.

Nordic Cabin kärryssä yksi lapsi matkaa todella tilavasti ja mukaan mahtuu myös reilu määrä tavaraa. Kärry on kaikin puolin tukeva ja turvallinen ja laajat säädöt mahdollistavat mukavan asennon löytymisen pienelle kyytiläiselle.

Kärryn tuoma vapaus on minulle suurin tekijä, miksi tuota peliä ylistän. Kun tyttö voi mukavasti nukkua kärryssään, on meillä täydellinen vapaus lähteä koska vaan ja minne vaan.

Toki sama vapaus olisi autollakin, mutta auto ei meille ole vaihtoehto. Pyörä ja kärry - yhdistelmä on huomattavasti kustannustehokkaampi ja liikkumiseen tarvittavan suuremman ajan korvaa joka reissulla kasvava kunto.

Isivuosi suosittelee lämmöllä Nordic Cab Explorer kärryä. Suurkiitos Lastentarvike yhteistyöstä. Meillä on edessämme lukemattomia nautinnollisia kilometrejä.

1 kommentti:

  1. Onko tämä siis A-T Lastenturvasta vai ihan Lastentarvikkeesta? Vaikuttaa hyvältä!

    VastaaPoista