UA-119504795-1

keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Isityyppi ja Tähystäjäprinsessa Ruokaboksia testaamassa* Kaupallinen yhteistyö Ruokaboksin kanssa Isityyppi pääsi Tähystäjäprinsessan kanssa testaamaan Ruokaboksia. Idea on varsin hauska ja toimiva, valmiine raaka-aineineen ja resepteineen.

Valitsimme valikoimasta kasvisruokaa ja satokauden herkkuja painottavan vegeboksin. Paketin saapuessa, olimme positiivisesti yllättyneitä.

Meidän kahden hengen keittiössä tuosta laatikosta kokkaa reilusti pidempään kuin viikon. Valikoima oli varsin kattava ja valmiit reseptit tarjosivat helpon tien yhteisiin ruuanlaittohetkiin.

Reseptit olivat simppeleitä ja niistä oli myös helppo soveltaa omiin mieltymyksiin sopivaa purtavaa. Itse asiassa, aivan sellaisenaan emme kokanneet yhtäkään tarjottua reseptiä.

Raaka-ainevalikoima oli laaja ja varsin monipuolinen


Perunat ja porkkanat löysivät tiensä ensimmäisinä pöytään. Porkkanalla höystetty muussi katosi nälkäisiin suihimme alta aikayksikön.

Uunijuuresten mausteeksi eksyi mukana tullutta currytahnaa, valkosipulia ja kookosmaitoa. Tätä ruokalajia erityisesti Tähystäjäprinsessa tuntui arvostavan suuresti.

Tofusta, tomaateista ja sipulista loihdimme yhdessä riisin ja papujen kanssa maukkaan ja varsin täyttävän risoton.

Suurin suosikki olivat kuitenkin boksin antimilla laaditut kasvishampurilaiset. Osa hampurilaispihveistä paistettiin sipulipihveiksi uunijuuresten kylkeen.

Tältä näytti tuoreeltaan avattu ruokaboksi

Feta kuutioitiin raikkaan salaatin joukkoon ja ensimmäistä kertaa myös Tähystäjäprinsessa pisteli salaattia hyvällä halulla.

Kaikkea boksin sisällöstä emme vieläkään ole tuhonneet, vaan osa antimista odottaa edelleen pataan pääsyä.

Sisällöltään boksi on siis erittäin runsas, syötävää riittää kyllä viikkoa pidemmäksi aikaa.

Hinta-laatu suhteesta voidaan olla montaa mieltä


Meille kokeiluun tullut vegeboksi kustantaa kotiin kuljetettuna 74 euroa. Mielestäni tuo on kova hinta, boksin laadukkuudesta huolimatta.

Toki hintaa lieventää se, että boksi on sisällöltään varsin runsas ja siitä kokkailee helposti pidemmäksikin aikaa.

Toki boksi tuo helppoutta keittiöön. Kaikki tarvittava resepteineen tulee tuohon hintaan valmiina kotiovelle.

Boksista löytyi paljon tavaraa ja mukavia reseptejä.

Kiireisessä arjessa tällainen palvelu varmasti helpottaa elämää. Ehdottomana vahvuutena näen myös boksin luonnostaan mukanaan tuoman vaihtelun.

Ainakin meidän keittiössä jämähdetään helposti samoihin ruokiin ja raaka-aineisiin. Ruokaboksi torpedoi hienosti tämän vaihtuvalla sisällöllään ja uusilla resepteillään.

Voisin kuvitella meidän tilaavan boksin jatkossa aina silloin tällöin

Säännöllinen, viikoittainen tilaaminen ei meidän elämäntilanteeseemme sovi, mutta yksittäinen boksi silloin tällöin menee vahvaan harkintaan.

Vaikkapa kerran kuussa tällainen paketti toisi varmasti monipuolisuutta ja vaihtelua ruokapöytäämme.

Pieni koemaistaja tomerana välipalalla.

Näkisin myös itseni tilaamassa vain boksin reseptit viikoittain. Tämä olisi erittäin hyvä malli tällaiselle melko laiskalle ja mielikuvituksettomalle kokille.

Reseptit otamme tästäkin boksista käyttöön ja uusia ideoita tulee niistä omaan kokkaamiseen. Varmasti tämän boksin vaikutus näkyy jatkossa arjessamme. Ruokaboksi - palveluun voitte käydä tutustumassa täällä.3 kommenttia:

 1. Tämä oli mielenkiintoista luettavaa! Mä olen näistä aina välillä kuullut, mutten koskaan sen tarkemmin tutustunut. Hinta kieltämättä kuulostaa aika suolaiselta, vaikka ymmärrettävää onkin - pitäähän viivan alapuolellekin jäädä jotain. Ei ollenkaan huono vaihtoehto esimerkiksi juuri kiireiselle viikolle tai ihan vain vaihtelua ajatellen. Jospa vaikka joskus kokeilisi itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä mielenkiintoinen tuttavuus. Itsekin ajattelin että kiireisille viikoille tämä voisi olla hyvä juttu.

   Poista
 2. Tätä palvelua olisi hauska testata, harmi vain kun ei täällä meilläpäin toimi :/

  VastaaPoista