UA-119504795-1

lauantai 16. helmikuuta 2019

Kesämietteitä ja suunnitelmia tulevaan


Aurinkoinen lauantai-aamu antoi jo ensimerkkejä keväästä. Linnunlaulu, valo ja sulava lumi saivat Isityypin mielen jo juoksemaan tulevaan kesään.

Viime kesä oli upea. Säät hellivät ja me Tähystäjäprinsessan kanssa nautimme vapaudesta ja yhteisestä ajasta. Lukemattomat yhteiset seikkailut jäivät pysyvästi muistoihin.

Tänään havahduin siihen, että aivan kohta on taas kevät ja siitä hetki niin taas nautitaan kesästä. Isityypin päässä alkoikin ideamylly jauhaa täydellä teholla.

Tähystäjäprinsessa nauttii ensi kesästä jo isona ja reippaana tyttönä. Neidillä on edessään ensimmäinen oikea kesäloma.

Minä aion tehdä kesästä meille taas unohtumattoman yhteisen seikkailun.

Retkiä ja seikkailuita on tulevan kesän ohjelmassa

Viime kesänä valloitimme monta upeaa leikkipuistoa ja nuo tutkimusmatkat jatkuvat edelleen. Lisäksi aloitamme pari uutta projektia.

Uiminen ja vesileikit ovat Tähystäjäprinsessan mieleen. Niinpä heti säiden lämmetessä aloitamme tutkimusmatkat uimarannoille. Tuttuun tyyliin, joka viikko esittelemme teille uuden rannan.

Ehkäpä kesällä Isityyppikin jo intoutuu karistamaan monta vuotta paksun talviturkin tuon pienen vesipedon vanavedessä. Tavoitteena on myös opettaa tytölle uimataidon perusteet syksyyn mennessä.

Toinen projekti liittyy meille niin rakkaaseen metsään. Lähdemme tutkimaan pääkaupunkiseudun luontokohteita. Tähän seikkailuun liittyy pieni bonus.

Tulevan kesän tavoitteena on viettää Tähystäjäprinsessan kanssa mahdollisimman monta metsäyötä telttailen ja leirielämästä nauttien.

Kuljetuskalustomme pääsee siis tänäkin kesänä toden teolla töihin. Saa nähdä kuinka Genesis ja Punainen Paholainen selviävät.

Eilen Isityyppi sai myös erittäin iloisia uutisia työrintamalta

Sain varmistuksen sille, että saan aloittaa 80% työajan, parhaassa tapauksessa jo maaliskuun alusta. Hienon hieno uutinen, joka saa hymyn viipyilemään kasvoilla ja ajatukset juoksemaan tulevaan.

Yksityiskohdat vaativat vielä hiomista ja suunnittelua, mutta asian varmistuminen oli upea uutinen. Nyt voin suunnitella yhteisiä rientoja tytön kanssa jo aivan uudella intensiteetillä.

Tämä on jo suuren suuri askel oikeaan suuntaan ja antaa uskoa tuleviin suunnitelmiin. Taloudellinen tappio ei loppujen lopuksi ole suuri ja yhteisen ajan määrä kasvaa huimasti.

Seuraava askel onkin ryhtyä järjestelemään asioita eteenpäin, kohti lopullista hyppyä pois oravanpyörästä.

Tulevaisuus näyttää juuri nyt valoisalta. Loppuvuoden synkkä jakso on selätetty ja Isityyppi ja Tähystäjäprinsessa voivat luoda katseet hymyssä suin tulevaan.


5 kommenttia:

 1. Ihanilta kuullostavat teidän suunnitelmat, innolla jään odottamaan raporttejanne :)

  VastaaPoista
 2. Hei, ihan mahtavaa miettiä näitä jo nyt! Juuri eilen ajattelin itse, että pitää muistaa pohtia tekemistä myös ihan kesäiseen arkeen jo etukäteen. On niin paljon upeita juttuja koettavana tuon meidän 2-vuotiaan kanssa. Ulkomaan reissuja ollaan tässä jo varailemassakin, mutta Suomessakin olisi monia kivoja juttuja, jotka kokea ja käydä <3

  VastaaPoista
 3. Loistavaa, Loistavaa! 80%työaika on aika bueno myös.

  VastaaPoista
 4. Kesäsuunnitelmat kuulostaa hyvälle! :) Totta että kevät ja kesä alkaa jo häämöttää! Ja tuommoinen 80% työaika on varmasti just eikä melkein :)

  VastaaPoista