UA-119504795-1

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Isivuoden tutkimusmatka leikkipuistoihin. Lukijat valitsevat meille seuraavat kohteet.


Kesän suuri tutkimusmatka on saanut loistavan startin. Huikeita puistoja on nähty ja hauskoja leikkejä riittänyt. Pääkaupunkiseutu on täynnä upeita puistoja ja leikkipaikkoja. Niistä kaikista me emme edes tiedä. Niinpä te lukijat pääsette nyt mukaan.

Kunnon tutkimusmatkaan kuuluu suunta kohti suurta tuntematonta. Niinpä aiomme lähteä kohteisiin, joiden olemassaolosta emme välttämättä vielä tiedä. Aivan kuten Kolumbus aikoinaan kohti uutta manteretta.

Niinpä pyydämme nyt apua teiltä, hyvät lukijat. Kerro meille, mihin puistoon haluaisit meidän tekevän retken. Ehkä juuri teidän suosikkipuisto pääsee meidän seuraavan seikkailun kohteeksi.

Aikaa meillä on koko kesä ja vielä pitkälle alkusyksyyn. Vähintään kerran viikossa isityyppi polkaisee kuvassa näkyvän kaluston kohti uutta, tuntematonta leikkipaikkaa. Ja teidän ehdotuksenne määräävät kohteet.

Millään en voi luvata, että jokaisessa ehdotetussa kohteessa ehdimme käydä. Joka Sunnuntai-ilta kello 21.30 suoritetaan arvonta, jossa valitsemme suunnan tulevan viikon seikkailulle. Tuohon mennessä jätetyt ehdotukset ovat mukana arvonnassa. Reissut tietysti raportoidaan tänne blogiin.

Ihan huippujuttu on, jos pääset liittymään seuraamme, kun tutustumme ehdottamaasi puistoon. Siitä saat vaikka hauskan postauksen omaan blogiisi. Ja olet tervetullut mukaan, vaikkei juuri sinun suosikkisi arvonnassa voittaisikaan.

Sitten hommiin lukijat, ensimmäinen kohde valitaan jo ylihuomenna.


Kommenttikenttään voit jättää oman ehdotuksesi. Kaikki ehdotukset ovat mukana tulevissa arvonnoissa. Vieraillut puistot luonnollisesti jäävät pois uusista arvonnoista.

Ei muuta kuin kommentoimaan. Tähystäjäprinsessa odottaa jo malttamattomana pääsyä testaamaan uusia, kivoja leikkipaikkoja.
 

Mihin kivaan puistoon neiti pääsee isityypin kanssa seuraavaksi?


Tästä tulee huikea kesä!

Tässä vielä puistot, joissa olemme jo käyneet.Voit jättää ehdotuksesi myös facebookissa tai instagramissa. Tuolla myös kerrotaan tulevan viikon seikkailun suunta, heti arvonnan jälkeen. Tervetuloa mukaan seikkailuun!11 kommenttia:

 1. Onpas kiva idea pyytää suosituksia muilta, mihin kannattaa tutustua! Tulee varmasti käytyä sellaisissakin paikoissa, joihin ei itse olisi tajunnut edes lähteä :)

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti minulla ei ole ehdotuksia heittää nyt kehiin, kun en tunne teidän ympäristön leikkipuistoja lainkaan, mutta toivottavasti ideoita tulee runsainmitoin :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! Tosi symppis postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva idea tässä postauksessa :) En tunne sieltä suunnalta yhtäkään puistoa,joten ehdotusta minulla ei ole antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei se mitään, voihan se olla, että ensi kesänä vallloitetaan koko suomi :)

   Poista
 5. Porvoon muumipuisto, siellä kannattaa käydä tutustumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, siitähän saisi kivan reissun vaikka viikonloppuun.

   Kiitos vinkistä!

   Poista