UA-119504795-1

perjantai 8. toukokuuta 2020

Isivuoden tutkimusmatka leikkipuistoihin, Punakiven puisto


Kevätauringon lämmittäessä  yhä voimakkaammin on hyvä lähteä kohti uusia leikkipuistoja. Reissu reissulta reeviirimme laajenee ja kesäksi onkin suunnitteilla ihan kunnon reissuja.

Kun Tähystäjäprinsessa pujottaa aurinkolasit päähänsä on se varma merkki kevään saapumisesta. Isityyppikin kaivoi arskat esiin ja hymy oli leveänä molempien kasvoilla, kun säntäsimme tutkimaan uusia leikkipuistoja.

Koronakaaos jatkuu, mutta me Tähystäjäprinsessan kanssa nautimme sen mukanaan tuomasta lisääntyneestä yhteisestä vapaa-ajasta.

Aurinkoisessa säässä, hyvillä mielin pyöräkin liikkui tavallista kevyemmin ja reviirimme laajenikin aivan uusille kulmille. Tosin neiti kertoi selvä ylpeys äänessään, että täällä on vierailtu aiemminkin, oman päiväkotiryhmän kanssa.

Tämänkertainen kohteemme oli Vantaan Kivistöstä löytyvä Punakiven Puisto. Uutuuttaan hohtavat leikkivälineet, keinut ja karusellit suorastaan huusivat hurjiin leikkeihin.

Korona tuntuu ajaneen ihmiset pakosalle ties minkä kivien ja kantojen alle, saimme nauttia puistosta kaikessa rauhassa kahdestaan. Hiki päässä kiipeilimme, keinuimme ja pyörimme karusellissa.

Sinne kiipeää isin pikku hurjapää

Suurella innolla neiti tutki puiston aarteita


Kiipeilyteline liukumäkineen oli tämänkertainen suosikki


Ehtipä isityyppi nykäistä muutaman leuan ja rutistaa läjän vatsalihasliikkeita, samalla kun yhdessä tutkimme puiston vierestä löytyvää pientä lähiliikuntapaikkaa.

Suurta riemua Tähystäjäprinsessassa herätti aivan vieressä oleva koirapuisto, aina mieluisine koirakavereineen. Kersantti Karvatassun viime kuulumiset kerrattiin aidan läpi uusille karvatassuisille tuttavuuksille.

Kotimatkalla pysähdyttiin vielä keittelemään kuumat mehut, retkikeittimellä tietenkin. Isityyppi löysi uuden, hienon keittimen, joka kulkee vaikka taskussa ja jolla neitikin pääsee jo harjoittelemaan kenttäkokkailua, mutta tästä kamppeesta kerron myöhemmin lisää.

Kotiin palasi lopulta yhtä hymyä pursuava kaksikko ja illan kruunasi tietysti pujahtaminen saunan lämpöön. Peilistä olimme jo aivan varmasti näkevinämme ensimmäiset merkit rusketuksesta. 

6 kommenttia:

 1. Nuo karvaturrit on meidänkin pikkuneidin suosiossa <3

  VastaaPoista
 2. Teillä etsitään uusia leikkipuistoja - meillä luontopolkuja, kun jotain tässä semikaranteenissa, vähintään, pitää löytää, ettei ihan kotiin juuttuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luontopolut on myös meille mieluisia. Suosikkina tällä hetkellä Trämannskär tuossa Luukin kupeessa.

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalle :) Ja miten ihana että puisto oli ihan teidän, oli varmasti mukava antaa vain mennä!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana kertomus ja leikkipuistot ovat kyllä mukavia paikkoja viettää aikaa lasten kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Haistakaa persereikääni se haisee paskalle saatanat perkele

  VastaaPoista