UA-119504795-1

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Suuri Mummolaseikkailu. Viime hetken virityksetYksi yö enää ennen suurta seikkailua. Eväät on ostettu ja melkein kaikki pakattu. Kun aamulla heräämme, on seikkailu jo käynnissä.

Retken ensimmäinen yö vietetään teltassa. Seurakuntaopiston kapasiteetti oli jo täynnä, joten suunnitelmiin tuli pieni muutos.

Edelleen ensimmäinen päivä päättyy Tuusulanjärven maisemiin. Vanhankylänkartanon leirintäalueelle. Telttapaikan lisäksi saamme nauttia lämpimästä suihkusta ja hienosta maisemasta leikkikenttineen.

Muuten etenemme alkuperäisen suunnitelman mukaan. Viimeinen päivä on edelleen mysteeri. Ajammeko perille asti vai vietämmekö puolessa matkassa maastoyön? Tuohon osaan vastata keskiviikkona, päiväunien jälkeen.

Viime hetken muistilistassa ei ole montaa kohtaa jäljellä.

Pakkaaminen on suurin tehtävä. Tytön vaipat ja varusteet sekä majoitusvälineet mahtuvat kärryyn. Puhtaat vaatteet ja pesuvehkeet satulalaukkuun.

Tankolaukku nielee sadevarusteet, sekä lämpimät vaatteet. Matkalla tarvittavat astiat uppoavat myös tuon pakaasin uumeniin. Muona ja juoma tulevat Isityypin repussa samoin kuin lompakko, avaimet ja muut arvoesineet.

Hyvin maistuu isin pikku seikkailijalle uni teltassa.

Melko kevyillä varusteilla lähdemme liikkeelle. Mutta mikäs se on lähtiessä, kun säät hellivät ja muonaa saa matkalta. Reissu on myös melko lyhyt, joten kovin suurille varusteille ei ole tarvetta.

Aamulla me startataan, tervetuloa mukaan seikkailuun.

Istagramiin ja Facebookiin tulee päivityksiä matkan varrelta päivittäin. Videota reissusta on pyydetty, joten kyllähän me Tähystäjäprinsessan kanssa sellainen tehdään.

Laajempi reissuraportti on luettavissa täältä blogista noin viikon kuluttua.

Isityyppi jatkaa nyt viime hetken pakkaushommia. Aamulla herätään virkeinä ja polkaistaan kohti suurta seikkailua. Pysykää kanavilla, niin näette mitä kaikkea jännää me Tähystäjäprinsessan kanssa keksitään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti