UA-119504795-1

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Isivuoden tutkimusmatka leikkipuistoihin. Leikkipuisto Jalopeura.


Kehittyäkseen on poistuttava mukavuusalueeltaan. Kuvat eivät ole minun vahvuuteni. Niiden käsittely ja sommittelu postauksiin on kaukana mukavasta. Kehittyminen on kuitenkin ainoa keino päästä elämässä eteenpäin. Loppu onkin sitten historiaa. Tässä tapauksessa ei välttämättä kaunista sellaista.

Tutkimusmatkamme jatkuivat Siltamäkeen, Leikkipuisto Jalopeuraan. Paikan päällä ihmettelimme hetken puiston autiutta. Internetin ihmemaailma paljasti sen olevan suljettu. Kaikki leikkipuistot siis eivät ole toiminnassa kesäaikaan, kummallista.

Henkilökunnan puuttuminen ei estä leikkejä ja eväät meillä on aina mukana. Hommiin siis. Raportti tutkimusmatkasta tulee tällä kertaa kuvien muodossa.


No niin kaverit, aika laittaa tutkimusmatka käyntiin.


Kiipeilyhommat ovat kovasti neidin mieleen.


Oikein jännässä paikassa tarvitaan isityypin auttavaa kättä.


Tähystäjäprinsessa ei turhia aikaillut kun ryhdyttiin hommiin. Kiipeilytelineitä oli kaksi erikokoista. Kiva idea, että isommille ja pienemmille on oma teline.

Pienempi teline herätti heti tytön mielenkiinnon. Sinne siis.

Isityyppikin pääsi mukaan tositoimiin kiikkerällä lankkusillalla. Konkarin ottein neiti lopulta tuon jännittävän esteen ylitti.


Vähän matkaa vielä...


Helppo juttuhan se oli. Uudestaan!


Toisena tärkeänä apulaisena Tähystäjäprinsessan hommissa oli tällä kertaa Herra Kettu. Erityisesti keinut kuuluvat tuon viekkaan veikkosen erikoisosaamiseen.


Herra Kettu 


No niin kamu, sä hoidat tän keinun.


Kaikkein hurjimman keinun neiti kuitenkin testasi rohkeimman valtuuksilla itse.


Näin hurjaan keinuun ei kuka vaan uskallakaan.


Aivan puiston vierestä löytyy myös hieno viheralue frisbeegolfratoineen. Ja kivenheiton päässä on Siltamäen urheilupuisto.

Täältä löytyy takuuvarmasti tekemistä ihan kaikille. Väsymyksen yllättäessä, voi pötkähtää nurmikolle lepäämään.

Parkkipaikat ovat ihan puiston lähituntumassa ja kävelymatkan päästä löytyy kauppa. Kaikkea tarvittavaa on täällä käden ulottuvilla.

Monipuolisuutensa takia tämä alue pääseekin myös päiväretkikohteidemme listalle. Teltan paikkaa jo vähän katseltiin. Täällä varmasti kelpaa nukkua päikkärit.


Joo-o Isi. Tässä on hyvä teltan paikka.

Vauhti ei hyydy Tähystäjäprinsessalla.


Tältä näyttää Leikkipuisto Jalopeura.


Leikkipuistot ovat hienoja paikkoja. Täältäkin puuhaa ja touhua löytyy yllin kyllin. Hienon hieno palvelu lapsiperheille nämä leikkikeitaat.

Sitten pallo siirtyy teille arvon lukijat. Risuja ja ruusuja kiitos. Aika näyttää oliko tämä kuvapostaus ainoa laatuaan vai tuleeko näitä jatkossa lisää...

16 kommenttia:

 1. Kuvat ovat ehdottomasti hyvä juttu! Niitä on mukava katsella ja niiden avulla puistoa hahmottaa paremmin. Kiva kun teistä on yhteiskuviakin. Mielelläni katsoisin kuvia vähän isommassa koossa. :)

  VastaaPoista
 2. Te sitten jaksatte koluta puistoja läpi. Kuvat on puoliruokaa :)

  VastaaPoista
 3. Sitä oppii ja kehittyy pikku hiljaa ja kuvaamiseen tulee myös erillainen ote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa toivon, että joku järjestäisi jonkun kuvauskoulun aloitteleville bloggaajille.

   Poista
 4. Itsekin ehkä tykkään aavistuksen isommista kuvista, mutta kuitenkin sellaisista, jotka mahtuvat kerralla kuvaruudulle eikä tarvitse skrollata alaspäin. (Tosin itsekin pidän kuvat pienempänä jos ne on kameralla otettuja räpsäisyjä, koska isompana menevät usein hieman suttuisiksi.)

  VastaaPoista
 5. Näitä on teidän seikkailuja on ihana seurata! Itse suosin sitä, että kaikki kuvat on samoin päin kuvattu ja ovat vähän suurempia, kaikki kuitenkin samaa kokoa. Kivaa alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus! Kuvat tekee paljon! ❤

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavaa huumoria! Kuvat teksteineen olivat hauskoja, mutta kuvat saisivat olla hieman isompia. Lisäksi on pakko sanoa, kuinka hienoa on, että olet jäänyt kotiin hoitamaan lasta! Kirjoitan gradua naisjohtajien työn ja perheen yhteensovittamisesta, joten aihetta on tullut sukupuolinäkökulmasta pengottua, eikä tilastot aina ole kovin kaunista katsottavaa. Lämmintä ja hauskaa kesää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koti-isyys on osoittautunut hyväksi valinnaksi. Nyt jo mietin miten saisin tätä aikaa pidennettyä.

   Poista
 8. Kiitos kaikille palautteesta. Jatkan tätä kuvien opiskelua.

  VastaaPoista
 9. Moneen verrattuna menee jo hyvin kuvien kanssa! Pikkaisen isommat ja kenties syväterävämmät kuvat vielä niin avot!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitää alkaa oikeasti perehtyä kuvaamiseen.

   Poista
 10. Kuvat ovat todella tärkeät näissä leikkipuistokirjoituksissa, niiden avulla näkee hyvin, miten puisto sopisi omalle porukalle.

  VastaaPoista