UA-119504795-1

lauantai 3. helmikuuta 2018

Keitä me ollaan


 Tämän blogin pääosan esittäjät suunnittelemassa tulevia seikkailuita.

Tästä tulee hieno vuosi. Näin ajattelin, kun poistuin työpaikalta joulukuussa, viimeistä kertaa ennen jäämistä lomalle ja hoitovapaalle. Koti-isävuosi odotttaa, parhautta. Ja oikeassa olin ajatuksineni.

Tammikuun ajan nautimme vielä koko perhe vapaudesta, kun minä pidin vuosilomani pois ja vaimo oli vielä hoitovapaalla. Kirjoitushetkellä takanani on siis kokonaista kaksi päivää virallisena koti-isänä.

Jo nämä ensimmäiset päivät ovat osoittaneet, että päätös jäädä tyttären kanssa vuodeksi kotiin oli ehdottomasti oikea. Olemme yhdessä nauttineet joka hetkestä.

Noista hetkistä ja ylipäänsä meidän arkisista puuhista aion teille tässä blogissa kertoa. Paljon pyöritään liikunnan ja ulkoilun ihmeellisessä maailmassa, pohditaan tätä isyyttä ja monia vanhemmuuden ilmiöitä.
Takapihalla viihdytään. Aikuisen silmin pieni piha on lapselle suurten seikkailuiden näyttämö.


Kirjoittajana olen minä, vuosimallia 1978 oleva isä. Seikkailun todellinen päähenkilö on upea tyttäreni, kesällä 2016 maailmaan putkahtanut vauhdikas neitokainen.

Vaimoni ei halua tällaista, sekopäisen blogin tarjoamaa julkisuutta, joten ei siitä sen enempää. Joutui parka palaamaan töihin, kun me muut jäämme tänne temmeltämään. Kodinhoidossa rima on asetettu melko korkealle kuluneiden parin vuoden aikana. Katsotaan, miten meikäläinen siinä leikissä pärjää.

Taloudessamme hyörii myös uskollinen lenkkikaverini ja tyttäreni valppain suojelija, koirapoikamme. Tyttäreni kanssa nämä kaksi muodostavat jo nyt täysin erottamattoman tehokaksikon.

Mutta ei meistä tylsistä taustahahmoista sen enempää, päästetään tyttäreni näyttämään miten elämästä nautitaan. Tervetuloa mukaan reissuun.
Isin jumppavehkeet ovat kovassa käytössä.

8 kommenttia:

 1. Moikka moi ja tervetuloa blogimaailmaan :)

  VastaaPoista
 2. Moi. Ja kiitos, tässä onkin isityypille taas ihmettelemistä...

  VastaaPoista
 3. Jaahas. Uusi blogi. Tervetuloa tähän ihanaan ja palkitsevaan blogimaailmaan. Kannattaa googlailla ohjeita aloittavalle bloggarille, niin säästää muutaman harmaan hiuksen, kun tekee asioita heti helpomman kautta :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa päästä tutustumaan myös isän blogiin :) tervetuloa!

  VastaaPoista