UA-119504795-1

maanantai 13. tammikuuta 2020

Isivuoden tutkimusmatka leikkipuistoihin, Myyrmäen liikuntapuisto


Usean kuukauden ajan olemme päiväkotimatkalla kulkeneet kiertoreittiä, kun lyhin tie on työmaan takia ollut poikki. Viimein pääsimme ihailemaan, mitä hienoa tuolla työmaalla on meille loihdittu.

Heti alkumetreillä tulimme siihen tulokseen, että tällaisen hienouden takia kannatti kulkea hivenen pidempää reittiä. Lopputulos kun on huikea koko perheen peuhupaikka.

Leikkipuisto tämä keidas ei varsinaisesti ole, mutta puuhaa löytyy takuulla koko perheelle, vauvasta vaariin. Täällä on kiipeilyseinää, köysirataa, pelikenttää ja vieläpä kuntoilulaitteita.

Isityyppi ja Tähystäjäprinsessa totesivat löytäneensä aarreaitan ja touhuun sännättiin saman tien, yhdessä ja hymyssä suin.

Tähystäjäprinsessan mielenkiinnon vangitsi välittömästi riippusilta ja sitä ympäröivät, tasapainoa vaativat puomit. Taas kerran tyttö yllätti isänsä rohkeudellaan ja taidoillaan.

Tiukkaa tasapainolua, kieli keskellä suuta

Kato Isi, mä osaan!

Neiti hurjapää vauhdissa

Hurjan tasapainoilun, loikkien ja keikkumisen jälkeen oli aika tutustua puiston muuhun tarjontaan.

Trampoliinit ovat aina viehättäneet Tähystäjäprinsessaa ja täältä niitä löytyy, peräti kahdeksan kappaletta. Tiedossa oli siis pitkä tovi pomppimista, jokainen trampoliini testattiin, tarmokkaasti ja moneen kertaan.

Trampoliinit oli sijoiteltu hauskasti kehään, pienen kumpareen päälle ja tästä riittikin riemua neidille. Onhan ihan parhautta kun pomppimisen lomassa voi laskea pyllymäkeä.

Trampoliineja riitti isompaankin pomppimisen tarpeeseen

Puiston perältä löytyi vielä lisää aarteita. Aikuisia varten iso valikoima laadukkaita voimailulaitteita, joita myös Tähystäjäprinsessa tarkasti testasi ja arvioi.

Puistoon on vielä mahdutettu kentät jalka- ja koripallolle, sekä perheen pienimmille oma kenttä pienine maaleineen, ruutuhyppypaikkoineen ja juoksuratoineen.

Ruutuhyppely on hauskaa puuhaa

Tuleva vuorikiipeilijä vauhdissa


Tästä puistosta löytyi riemua pitkäksi aikaa ja reissu huipentui vielä kotimatkaan meille rakkaan lähimetsän kautta. Eipä siis ihme, että vielä samana iltana suuntasimme uudestaan kulkumme tänne.

Otsalampussaan ja heijastinliivissään touhunnutta neitiä ei pimenevä iltakaan hidastanut vaan menoa säestivät innokkaat kiljahdukset ja iloinen nauru. Jatkossa Isityyppi saakin varata päiväkotimatkaan reilusti ylimääräistä aikaa, tätä aarretta ei nimittäin leikkimättä ohiteta.

Tämä puisto on hieno paikka, suosittelemme lämmöllä kaikille. Kun ympäriltä löytyy isot parkkipaikat, sopii tänne tulla kauempaakin. 

4 kommenttia:

 1. Tuolla leikkipuistossa varmasti viihtyy tovin jos toisenkin :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava leikkipuisto! Miksi meillä ei ole tuollaisia??? -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 3. Tätä leikkipaikkaa en olekkaan ennen testannut. Voisi vaikka mennä testaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa kivalta ja monipuoliselta. Minä suuntaan tänään hoitolasten kanssa puistoon, jossa on vain muutama laite. Onneksi on metsä ihan vieressä, sinne on hyvä laajentaa leikkejä!

  VastaaPoista